Spring til indhold

Mathilda writing about Tangospirer

  • af

We got this mail from Mathilda. She came by and wrote a lovely piece about Tangospirer. You can read it here:
Hvor mange spirer skal der til at danse en tango? (How many sprouts does it take to dance a tango?)

Hej Tangospirer

Jeg er journaliststuderende på Syddansk Universitet og skal i forbindelse med min eksamen skrive en reportage om et fællesskab. Jeg så her på facebook, at I har et gratis event hver mandag for unge, som kan komme og lære at danse tango. Jeg synes, det lyder helt fantastisk. Og jeg ville høre, om jeg må komme på mandag den 10. oktober og overvære undervisningen og snakke med nogle af deltagerne og jer? Den endelige artikel vil ikke udkomme nogen steder, den skal bare afleveres til min underviser, men I må selvfølgelig gerne få den og bruge den til hvad I vil ☺️ Jeg er selv 24 og meget interesseret i dans og danser gerne med, hvis der mangler en partner!

Ser frem til at høre fra jer.

Venlig hilsen Mathilda

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *